Showbiz

#pop #dance #rap #justin timberlake #lupe fiasco #kenna #kilimanjaro

Justin Timberlake va escalada cel mai inalt varf al Africii

Justin Timberlake urca pe Kilimanjaro pentru a atrage atentia asupra lipsei de apa potabila de pe planeta.

Alaturi de alti doi muzicieni (cantaretul de origine africana Kenna si rapperul Lupe Fiasco ), Timberlake a acceptat sa se implice intr-o campanie prin care se trage un semnal de alarma asupra epuizarii resurselor de apa potabila ale Terrei.  

Justin Timberlake a marturist ca s-a antrenat de patru ori pe saptamana pentru a castiga conditie fizica si pentru a face fata cu succes celor cateva zile in care va escalada cel mai inalt varf al Africii (varful Kilimanjaro - 5.895 m).

Cantaretul Kenna a declarat ca prima data cand si-a dat seama ca lipsa de apa potabila este o problema importanta a fost cand tatal sau a avut un accident grav . Tatal cantaretului a fost aproape de moarte din cauza unor boli provocate de lipsa apei potabile.

Kilimanjaro a fost escaladat luna trecuta si de alti muzicieni care militeaza pentru aceeasi cauza. Este vorba despre Cheryl Cole si Kimberley Walsh (Girls Aloud)  si Gary Barlow (Take That).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea