Showbiz

#cuplu #jessica biel #justin timberlake #pop

Justin Timberlake si Jessica Biel - inca impreuna

Justin Timberlake a declarat ca el si Jessica Biel inca mai formeaza un cuplu, in ciuda zvonurilor care anuntau o eventuala despartire.

Totul a plecat de la la faptul ca Justin a mers neinsotit la petrecerea fostei iubite, Kate Hudson, care implinea 30 de ani. Sursele spun ca Justin se comporta ca un barbat “singur”.

"Cei doi nu s-au despartit. Lucrurile merg foarte bine intre ei, doar ca uneori au nevoie de spatiu", a declarat o sursa pentru US Weekly. Recent, tatal Jessicai Biel a declarat ca "cei doi se inteleg atat de bine, incat nu ar fi surprins daca ar fi logoditi in secret".

Acest lucru a fost insa infirmat de Justin, care a fost invitat la emisiunea lui Oprah Winfrey . El a declarat ca nu este logodit, insa "ar fi o problema daca Jessica este".

Justin si Jessica par insa sa fie din ce in ce mai indragostiti unul de celalalt, iar apropiatii spun ca cei doi isi doresc sa joace impreuna intr-un film. "Isi doresc foarte tare sa lucreze impreuna, dar pana acum nu au primit nicio propunere in acest sens. Justin si Jessica isi doresc sa joace intr-o comedie romantica ", a declarat o sursa pentru The Daily Star.

De curand, Justin si Jessica au cumparat impreuna un apartament in New York. Cei doi au inceput sa se intalneasca imediat dupa ce Justin s-a despartit de Cameron Diaz, in 2007.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea