Showbiz

#justin timberlake #mila kunis

Justin Timberlake - obsedat de Mila Kunis

Justin Timberlake a fost foarte ocupat in ultima vreme mai mult cu cariera actoriceasca decat cu cea de cantaret. Dar ultimul sau film, friends with benefits pare sa-i fi adus ceva mai mult decat satisfactie profesionala.

Site-ul de gossip Celebitchy.com afirma ca Timberlake este indragostit de colega sa de platou, Mila Kunis . In prezent, Justin are o relatie de cativa ani cu o alta frumusete hollywoodiana, Jessica Biel, iar Kunis formeaza si ea un cuplu de ceva vreme cu actorul Macauley Culkin .

Cu toate astea, Justin s-a lasat vrajit de Mila intr-un alt caz de “viata imita arta”. “Este absolut obsedat de Mila. Este vrajit”, a spus o sursa din anturajul cantaretului.

La filmarile peliculei Friends with Benefits, Mila si Justin au avut parte de foarte multe scene intime, mai ales ca interpreteaza rolurile a doi prieteni buni care decid sa duca relatia lor la un …alt nivel.

Inainte de acest film insa, ii vom vedea pe Justin Timberlake in The Social Network , iar pe Mila Kunis in Black Swan.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea