Showbiz

#justin timberlake #jessica biel #relatie #despartire

Justin Timberlake a parasit-o pe Jessica Biel

Dupa o relatie de trei ani, Justin Timberlake si Jessica Biel s-au despartit , informeaza usmagazine.com.

Un prieten comun al celor doi a declarat revistei Us Weekly ca Justin Timberlake, in varsta de 28 de ani, le-a spus prietenilor ca s-a despartit definitiv de Jessica. Se pare ca Justin s-a despartit de Jessica prin telefon, dupa o discutie mai aprinsa.

"Cei doi s-au despartit acum o luna", a mai declarat amicul lui Justin Timberlake.

Jessica Biel nu poate accepta despatirea si sufera foarte mult. Un apropiat al actritei a spus insa ca nu se stie daca este o despartire definitiva. De-a lungul timpului cei doi au mai avut momente dificile in relatie, insa au reusit sa ramana impreuna.

Imediat dupa despartire, Justin a fost vazut singur la numeroase petreceri si evenimente mondene. Prietenii sai spun ca este in cautarea unei noi aventuri, nu isi mai doreste o relatie serioasa in acest moment.

Zvonuri despre despartirea celor doi circula de mai multa vreme. Se pare ca programul incarcat, dar si instabilitatea lui Justin au dus la ruptura. Justin Timberlake a mai avut relatii cu Britney Spears si Cameron Diaz.

Urmareste trailerul filmului Valentine's Day, cu Jessica Biel:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea