Showbiz

#selena gomez #justin bieber #relatie

Justin Bieber vrea sa colaboreze cu iubita sa, Selena Gomez

Justin Bieber vrea sa colaboreze in plan muzical cu iubita sa, Selena Gomez . Cei doi petrec acum o vacanta impreuna in Hawaii.

Cantaretul in varsta de 17 ani si Selena Gomez si-au inceput relatia anul trecut, iar acum ar putea colabora si pe plan muzical.

“As canta cu Selena, am auzit ca noile ei melodii sunt fantastice. As mai colabora si cu Will.i.am si cu Jay-Z pe o melodie distractiva si cool", a marturisit Justin Bieber, citat de Showbizspy.com.

Solistul si iubita lui in varsta de 18 ani au invatat de mici sa faca fata celebritatii.

“A fost mai greu la inceput pentru ca eram normal dar inca sunt normal si fac lucruri normale. E greu sa fac fata fanilor, intotdeauna trebuie sa fiu cu zambetul pe fata, dar imi place ceea ce fac si nu as schimba nimic", a mai explicat Justin Bieber.

Selena Gomez si Justin Bieber au fost vazuti in ipostaze tandre la aeroportul din Los Angeles cand plecau in vacanta impreuna in insulele Hawaii.

“Uiti cat de tineri sunt pana ii vezi fata in fata. Se tineau de mana si chicoteau. Se vedea cat de indragostiti sunt", a declarat un pasager care a calatorit cu cei doi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea