Showbiz

#justin bieber #magazin #afaceri

Justin Bieber viseaza sa-si deschida propriul magazin

Justin Bieber profita din plin de popularitatea de care se bucura pentru a scoate cat mai multi bani.

Potrivit radaronline,com, vedeta canadiana se afla in tratative cu compania care le-a ajutat pe surorile Kardashian sa-si deschida un magazinele din Las Vegas si Los Angeles.

Bieber vrea sa-si deschida un magazin in care se vor comercializa doar produse cu numele sau, de la incaltaminte pana la acadele .

“Vor (n.r. – reprezentatii companiei) sa aiba tot ce inseamna Justin Bieber. De asemenea, incearca sa gaseasca si alti artisti de la Island Def Jam (n.r. – casa de discuri) pe care sa-i convinga sa-si puna chipul pe cateva acadele”, a declarat o sursa.

Chiar daca nu este stabilita o data fixa, este posibil ca magazinul cu produse marca Justin Bieber  sa fie lansat pana la sfarsitul anului.

Justin Bieber mai are la activ inca doua afaceri. Prima este o colectie de papusi cu chipul sau, cea de-a doua afacere fiind o linie de lac de unghii al carei nume este inspirat de numele piesei lui, "One Less Lonely Girl".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea