Showbiz

#hackeri #twitter #justin bieber

Justin Bieber se razbuna pe hackeri Twitter

Justin Bieber este un pusti cuminte, asa cum povesteste si mama sa, dar nu cumva sa-l scoti din sarite ca se va razbuna. A aflat pe pielea lui un alt pusti care i-a spart contul de Twitter al starului, scrie contactmusic.com.

Bieber a fost acum ceva vreme victima unui hacker care i-a spart contul de Twitter si i-a luat numarul de telefon, vedeta pop trezindu-se cu telefonul blocat de atatea apeluri .

Justin a aflat cine este autorul glumei proaste si nu a stat pe ganduri cand a venit vorba de razbunare . Astfel, un adolescent din Michigan, pe numele sau Kevin Kristopik, s-a trezit la randul sau cu telefonul plin de apeluri dupa ce Bieber i-a postat numarul de mobil pe Twitter, dezlantuind asupra pustiului cei 4, 5 milioane de “followeri” pe care ii numara artistul in celebra retea de socializare .

Bieber a sters destul de repede mesajul, dar a fost nevoie de doar cateva minute pentru ca telefonul lui Kristopik sa nu mai faca fata la atatea apeluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea