Showbiz

#justin bieber #femei #relatie

Justin Bieber prefera femeile amuzante

Cantaretul Justin Bieber este innebunti dupa femeile cu simtul umorului, informeaza showbizspy.com.

Justin Bieber , care are o relatie cu Selena Gomez, are fani in intreaga lume. Cantaretul a spus insa ca pentru a-i captatatentia, o femeie trebuie sa aiba un simt dezvoltat al umorului, sa aiba ochi frumosi si un zambet placut.

"Imi plac fetele cu ochi frumosi si un zambet placut. Imi mai plac si cele care au umor. Sunt o persoana careia ii palce sa rada si sa faca glume", a declarat Justin Bieber.

Cantretul este recunoscator pentru faima sa si pentru atentia pe care o primeste din partea fanilor, insa admite ca uneori ii este teama pentru viata lui si a prietenilor apropiati,

"Anul trecut, la un concert din New York erau asteptate peste 1000 de fane, insa au aparut peste 10000. Astfel ca masurile de securitate nu prea au facut fata. Era destul de periculos pentru copii, care se impingeau in toate directiile. Cel mai rau a fost insa in Noua Zeelanda , unde mama mea a fost calcata in picioare", a mai declarat Justin Bieber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea