Showbiz

#bani #concerte #justin bieber

Justin Bieber: "Mama imi controleaza banii"

Justin Bieber nu detine controlul asupra banilor sai, ci mama sa, informeaza showbizspy.com. Cantaretul in varsta de 16 ani spune ca in ciuda celebritatii sale, mama sa este cea care detine controlul asupra finantelor sale.

"Am doar un card de credit care imi permite sa cheltui dor o anumita suma de bani in fiecare luna. Daca cheltui toata suma in prima saptamana, nu mai pot sa imi cumpar alte lucruri pana la sfarsitul lunii. Mama mea detine controlul asupra banilor", a declarat Justin Bieber.

Bieber a mai declarat ca mama sa are si puncte de vedere diferite despre ce se intampla pe scena, atunci cand el canta.

"Mamei mele nu ii place cand lumea arunca lenjeria intima pe scena, in timpul concertelor mele. Multe dintre aceste obiecte au inserate si numerele de telefon. Eu nu stiu ce se intampla cu toate aceste lucruri dupa ce imi termin concertele", a mai adaugat Bieber.

Recent, Justin Bieber a declarat ca este o persoana foarte independenta.

"Ma simt bine in pielea mea. Sunt o persoana forte independenta si nu ma simt niciodata singur. Nu am prea mult timp doar pentru mine", a mai marturisit Justin Bieber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea