Showbiz

#justin bieber #pop #star #sarac

Justin Bieber: "Am crescut sub pragul saraciei"

Justin Bieber , noua senzatie din muzica pop, a dezvaluit recent ca pana sa devina faimos a trait “sub pragul saraciei”, scrie showbizspy.com.

Starul adolescent , devenit un adevarat fenomen in showbiz-ul international, a vandut mai bine de doua milioane de albume pana cum, insa pana sa ajunga la aceasta performanta, Bieber si mama sa, Pattie Mallette, au fost foarte saraci.

Cei doi nu puteau trai fara ajutoare din partea bisericii din comunitate, iar Justin a fost chiar nevoit sa cante pe strada pentru a-si putea duce mama intr-o scurta vacanta.

“Am crescut sub pragul saraciei, dar asta m-a facut mai puternic”, s-a confesat Justin Bieber, care la 16 ani este un superstar cu vanzari record . “Cant dintotdeauna, dar inainte o faceam ca sa ma distrez. Nu am luat niciodata in serios cariera muzicala. Ma concentram mai mult pe sport”, a mai povestit Justin, care s-a laudat ca i-ar putea bate pe cei trei frati Jonas.

“As putea sa-i bat pe toti trei. Poate chiar deodata. Lovesc foarte bine cu pumnul, asa ca as putea sa-i pe toti trei deodata”, s-a laudat Justin Bieber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea