Showbiz

#bani #fani #actrita #blindness #julianne moore

Julianne Moore vrea ca fanii sa ii respecte intimitatea

Actrita a declarat recent, in timpul turneului de promovare a filmului Blindness , ca nu-i plac fanii care o abordeaza si isi doreste ca acestia sa ii respecte intimitatea, informeaza femalefirst.co.uk.

"Nu-mi place cand ei vin sa imi vorbeasca despre felul in care am jucat sau sa comenteze anumite scene. Am nevoie de spatiul meu", a marturisit vedeta.

Actrita a mai declarat ca, intr-o cariera actoriceasca, deciziile sunt uneori influentate si de bani. Moore a spus cu maxima sinceritate ca unele roluri le-a facut pentru ca i-au placut iar altele pentru bani.

In noul film, Blindness, Julianne Moore interpreteaza rolul sotiei unui medic care devine singura persoana ce mai poate vedea dintre toti locuitorii unei comunitati atinse brusc de orbire din motive misterioase. Aceasta pretinde insa ca si ea este bolnava pentru a putea avea grija de sotul sau.

Filmul este adaptarea pentru marele ecran a romanului scriitorului portughez Jose Saramango, Eseu despre orbire, castigator al premiului Nobel in 1998.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Blindness, cu Julianne Moore si Mark Ruffalo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea