Showbiz

#julia roberts #roscata #scriitoare #adaptare #eat prey love

Julia Roberts se tunde pentru a juca o scriitoare

Julia Roberts va renunta la faimoasele plete roscate pentru a juca rolul unei scriitoare aflata in cautarea dragostei, anunta FemaleFirst.

Actrita a cumparat drepturile de ecranizare a cartii lui Liz Gilbert, Eat , Prey, Love/ Mananca, Roaga-te, Iubeste, despre calatoria unei femei prin Italia, India si Indonezia si se pregateste sa intre in pielea scriitoarei in adaptarea cinematografica a romanului.

Scriitoarea Liz Gilbert a petrecut un an de zile calatorind in jurul lumii pentru a se reface in urma unui divort dureros si a unei relatii esuate. In timpul calatoriei Gilbert a tinut un jurnal care a devenit mai tarziu cartea Eat, Prey, Love.

Romanul a devenit repede un best-seller pentru femeile de varsta a doua dornice sa redescopere viata. Julia Roberts de abia asteapta s-o interpreteze pe Gilbert, chiar daca prietenii o implora sa nu-si tunda parul. “O voi juca pe Liz Gilbert. Va trebui sa ma tund, desi toata lumea ma avertizeaza ca asta va fi sfarsitul carierei mele”, a spus Roberts.

Julia Roberts a revenit pe marele ecran intr-un thriller de spionaj, Duplicity, unde joaca alaturi de Clive Owen.

Urmareste trailerul filmului Duplicity.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea