Showbiz

#julia roberts #hollywood #cinema #actor

Julia Roberts i-a suparat pe indieni: le-a inchis templul

Julia Roberts i-a suparat pe indieni. Celebra actrita de la Hollywood a provocat revolta in comunitatea indiana, in momentul in care a intrerupt unul dintre cele mai importante festivaluri religioase ale hindusilor, anunta BBC.

Noua pelicula in care actrita are rolul principal, Eat, Pray, Love, se filmeaza undeva pe langa Delhi (Patundi). Lucrul acesta impiedica celebrarea unui important festival religios, denumit Navratri, avand in vedere ca filmarile au loc in templul Hari Mandir.

Se pare ca, din motive de securitate, exista ordine clare care le interzice credinciosilor sa intre in templul respectiv pe perioada filmarilor. Astfel ca, oficialitatile sunt foc si para pe Julia Roberts pentru ca din cauza ei, templul este inaccesibil in aceasta perioada a festivalului Navratri, cand hindusii ar trebui sa se roage noua zile zeitei Durga.

"Este cea mai sfanta perioada a anului, iar noi suntem impiedicati sa intram in temple. Este strigator la cer!"
, a izbucnit unul dintre credinciosii hindusi, potrivit BBC.

Pana acum, nici casa producatoare a filmului, Sony Pictures Entertainment, nici Julia Roberts, nu au facut niciun fel de comentarii cu privire la acest subiect.

In noua pelicula Eat , Pray , Love , actrita din Pretty Woman interpreteaza rolul unei femei care incearca sa-si regaseasca linistea sufleteasca, tulburata dupa un divort traumatizant, prin spiritualitatea hindusa. Filmul este o ecranizare a romanului cu acelasi nume scris de elizabeth gilbert.

Urmareste trailer-ul filmului Duplicity cu Julia Roberts in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea