Showbiz

#guy ritchie #sherlock holmes #robert downey jr. #jude law

Jude Law - foarte aproape de "Sherlock Holmes"

Jude Law se afla in negocieri pentru a se alatura distributiei filmului regizat de Guy Ritchie , despre aventurile celebrului detectiv Sherlock Holmes , informeaza site-ul specializat variety.com.

Actorul britanic va juca impreuna cu Robert Downey Jr. si va fi pe ecrane asistentul de nadejde al lui Sherlock Holmes, Watson. Filmarile la pelicula lui Guy Ritchie vor demara la inceputul lunii viitoare la Londra, desi nu au fost inca gasiti actori pentru toate rolurile. Deocamdata nu se cunoaste nici numele celui care va intra in pielea personajului negativ, Blackwood.

Filmul va imbina atat povestea clasica a lui Sir Arthur Conan Doyle, cat si elemente din cartea de benzi desenate “Sherlock Holmes”.

Jude Law a incheiat recent filmarile la productia lui Terry Gilliam, The Imaginarium of Doctor Parnassus, si lucreaza in prezent la drama Repossession Mambo alaturi de Forest Whitaker.

Vizioneaza trailerul filmului My Blueberry Nights, unul dintre cele mai recente proiecte ale lui Jude Law.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea