Showbiz

#muzica #lansare #fly with me #videoclip #jonas brothers #rock #pop

Jonas Brothers lanseaza clipul "Fly With Me"

La doar 2 saptamani de la lansarea videoclipului „ Paranoid ”, baietii de la Jonas Brothers ofera fanilor un nou clip pentru single-ul „ Fly With Me ”.

Noul material video ii surprinde pe Nick, Joe si Kevin in viata de zi cu zi. Astfel, acestia pot fi vazuti pregatindu-se pentru concert, pe scena, jucand diverse sporturi, sau socializand intamplator cu admiratorii lor.

Single-ul „Fly With Me” este inclus, alaturi de „Paranoid”, pe viitorul album semnat Jonas Brothers, „Lines, Vines and Trying Times". Discul urmeaza a fi lansat oficial pe 16 iunie.

Albumul „Lines, Vines and Trying Times”, este compus din 13 melodii care au in plan teme diferite. Referindu-se la titlul noului LP, Joe Jonas declara: „`Lines` se refera la proverbialele fraze pe care ti le serveste lumea, iar `Vines` reprezinta obstacolele ce iti apar in cale”. „`Trying Times` se pot referi la relatii sau ceva personal. Toti am trecut prin asa ceva”, adauga Kevin Jones.

„Lines, Vines and Trying Times” isi face intrarea dupa alte 2 albume de mega succes, „Jonas Brothers” (care a debutat pe locul 5) si „A Little Bit Longer” (care a debutat pe primul loc). Trupa a fost rasplatita cu multe discuri de platina, iar in acest an membrii trupei au primit prima lor nominalizare la premiile Grammy .

Jonas Brothers - Paranoid

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea