Showbiz

#interesat #angelina jolie #johnny depp

Johnny Depp nu este interesat de Angelina Jolie

Johnny Depp nu a cazut inca prada farmecului irezistibil al Angelinei Jolie si, mai mult, se pare ca frumoasa actrita nu-i trezeste niciun interes, noteaza showbizspy.com.
 
La inceputul acestei luni se zvonea ca intre actorul care are o relatie de 12 ani cu cantareata franceza Vanessa Paradis si partenera sa din film, Angelina Jolie, ar exista o chimie foarte speciala pe platourile de filmare de la The Tourist
 
Dar o sursa apropiata lui Depp a infirmat speculatiile intr-o editie recenta a revistei de gossip , OK! “Credeti-ma ca scenele sexy pe care le filmeaza cu Angelina Jolie sunt unele dintre cele mai putin interesante lucruri pentru Johnny. Lui ii plac filmele mai ciudate, iar partenera lui ideala ar trebui sa fie cineva gen Helen Mirren, a spus o sursa pentru revista OK!
 
Nici Brad Pitt nu este tocmai impacat cu ce se intampla la filmarile productiei The Tourist. Pitt, care locuieste momentan la Venezia alaturi de Jolie si cei sase copii ai lor, se pare ca nu-si scapa jumatatea din ochi. 
 
“Brad nu intentioneaza sa se comporte ca un barbat gelos, dar nu se simte confortabil la gandul ca iubita sa are niste scene fierbinti cu unul dintre cei mai sexy barbati din lume”, a spus o alta sursa pentru aceesi publicatie glossy.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea