Showbiz

#johnny depp #ecranizare #roman #hunter s. thompson #the rum diary

Johnny Depp - in ecranizarea romanului "The Rum Diary"

2009 va fi un an foarte aglomerat pentru Johnny Depp, actorul avand in agenda nu mai putin de cinci proiecte. Urmatorul film in care joaca Depp va fi ecranizarea unei carti de Hunter S. Thompson, The Rum Diary , un proiect mai vechi al vedetei, care insa nu s-a materializat inca, scrie FemaleFirst.

The Rum Diary spune povestea scriitorului Paul Kemp (Johnny Depp) care lucreaza la o publicatie portoricana aflata in pragul falimentului si care ajunge sa fie implicat intr-un triunghi amoros. Personajul principal este inspirat chiar de scriitorul Hunter S. Thompson.

Filmarile la The Rum Diary sunt programate sa inceapa in luna martie, iar pentru rolul feminin, se zvoneste ca producatorii vor opta pentru Scarlett Johansson sau Keira Knightley.

Johnny Depp a mai jucat intr-o adaptare dupa un roman de hunter s. thompson in 1998, in Fear and Loathing in Las Vegas, dar pelicula a fost considerata un esec.

Depp a terminat recent lucrul la Public Enemies in regia lui Michael Mann si Alice in Wonderland regizat de Tim Burton. Filmul lui Mann va fi lansat pe 1 iulie 2009 in SUA. Printre viitoarele proiecte ale actorului se numara The Imaginarium of Doctor Parnassus si Shantaram.

Urmareste trailerul filmului Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea