Showbiz

#batman #film #johnny depp

Johnny Depp il vrea pe Riddler

Johnny Depp isi doreste sa interpreteze rolul lui Riddler , in urmatorul film "Batman", informeaza femalefirst.co.uk.

Starul din Public Enemies isi doreste foarte mult sa dea viata personajului negativ Riddler, din filmul cu supereroi Batman, din respect pentru actorul original al personajului, Frank Gorshin.

"Daca va aparea aceasta oportunitate, cu siguranta voi accepta . Intotdeauna mi-a placut Riddler si mai ales Frank Gorshin. A fost un actor magnific", a declarat Johnny Depp.

Christian Bale
, actorul principal din Batman Begins si The Dark Knight, a declarat ca Johnny Depp este un actor desavarsit si ca ar fi perfect pentru intruchiparea lui Riddler.

"Johnny este un actor minunat si cred ca va face fata cu brio acestui rol, insa nu sunt eu cel care decide", a declarat Christian Bale. El a mai spus ca inca nu a avut ocazia sa discute cu Johnny Depp despre posibilitatea de a juca in acelasi film.

Alt actor care isi doreste sa apara in Batman este Eddie Murphy, care a afirmat recent ca aparitia in acesta pelicula ar fi o sansa imensa pentru el.

Urmareste trailerul filmului The Dark Khight:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea