Showbiz

Johnny Depp curajos si in viata reala

Si, totusi, prezenta de spirit este principala calitate a lui Johnny Depp! In timp ce filma la Public Enemies , ultimul proiect al regizorului , cunoscutul actor a salvat sase figuranti .

Evenimentul s-a petrecut in mometul in care un cascador a derapat pe o portiune de polei si a pierdut controlul vehiculului pe care il conducea. Singurul care a avut prezenta de spirit sa ii avertizeze pe figurantii care stateau cu spatele si spre care se indrepta cu viteza masina scapata de sub control a fost, ati ghicit, Johnny Depp.

Public Enemies va fi lansat pe marile ecrane anul viitor si prezinta evenimente ce se deruleaza de-a lungul perioadei dintre 1933 si 1934, intr-un moment in care guvernul incerca sa aresteze criminali deveniti legendari, precum John Dillilnger, Baby Face Nelson si Pretty Boy Floyd. Johnny Depp va juca in acest film rolul lui John Dillinger , celebrul gangster al acelor vremuri.

Regizorul Michael Mann a mai realizat The Last of the Mohicans (1992), Collateral (2004), Miami Vice (2006).

Trailer Miami Vice


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea