Showbiz

Joaquin Phoenix - probleme de sanatate la Cannes

Actorul american nu a putut fi prezent la premiera noului sau film, , aflat in competitie la Festivalul de Film de la Cannes din cauza ca a fost in urma unor probleme stomacale.

Actorul a fost spitalizat din cauza ca era "extrem de deshidratat", potrivit regizorului filmului Two Lovers , James Gray. Joaquin Phoenix a spus ca "este extrem de dezamagit " pentru ca a fost nevoit sa lipseasca de la premiera filmului.

In Two Lovers, Joaquin Phoenix joaca alaturi de Gwyneth Paltrow, rolul unui barbat care nu se poate decide intre o prietena de familie pe care parintii si-o doresc ca nora sau cu o frumoasa vecina de care se indragosteste pasional. Acesta este al patrulea film din cariera de regizor a lui Gray, care a debutat cu Little Odessa si care mai semneaza regia lungmetrajului Noaptea e a noastra, prezent in 2007 in competitia de la Cannes.

Trailer We Own the Night/Noaptea e a noastra


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea