Showbiz

#jessica biel #rol #teatru #auditie #film #cariera #esec #justin timberlake #new york

Jessica Biel isi incearca norocul pe Broadway

Jessica Biel nu mai reuseste sa puna mana pe niciun rol la Hollywood. In consecinta, s-a decis sa se mute impreuna cu iubitul ei, Justin Timberlake la New York pentru a-si incerca norocul pe Broadway , potrivit femalefirst.co.uk.

Actrita in varsta de 27 ani a marturisit ca a obtinut foarte putine auditii de cand a jucat alaturi de Edward Norton in filmul The Illusionist (2006). De altfel, ultimul ei film, Powder Blue, nici macar n-a ajuns pe ecrane, fiind lansat direct pe DVD.

Jessica sustine ca fizicul ei atractiv este de vina pentru esecurile profesionale. „Da, modul in care arat imi creeaza probleme. Ar fi trebuit sa fiu mai urata . Sunt aici, ca toti ceilalti incercand sa obtin ce e mai bun. Da, e adevarat, The Illusionist a facut o mare diferenta. Dar tocmai pentru ca a facut aceasta diferenta si s-a vazut de ce anume sunt capibila, nu e normal sa vreau mai mult si sa am dreptul de a alege?”, a explicat Biel pentru revista Allure.

„Pur si simplu vreau sa mi se ofere o oportunitate. Daca nu-ti place prestatia mea, nu ma angaja. Dar daca nici macar nu vrei sa dau auditia, e dureros. Si de ce? Nu ma cunosti si nu stii nimic despre mine”, a completat aceasta.

Jessica Biel a fost surprinsa de aparatele paparazzi-lor in New York, impreuna cu Timberlake, cautand un apartament in zona Manhattan-ului. Desi se zvoneste ca cei doi ar planui sa se mute definitiv in cartierul new-yorkez, actrita a marturisit ca face aceasta mutare pentru ca vrea sa incerce in teatru. „Sunt aici [in New York] pentru ca sunt interesata de teatru”, ar fi spus ea.

Urmareste trailer-ul filmului The Illusionist:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea