Showbiz

#virus #cautare #internet #jessica biel

Jessica Biel - cea mai periculoasa vedeta

Jessica Biel a fost desemnata cea mai periculoasa celebritate in cautarile pe internet, informeaza eonline.com.

Potrivit unui studiu realizat de o companie de securitate in tehnologie, cautarile pe internet cu poze sau informatii despre actrita in varsta de 27 de ani, Jessica Biel, duc la infectarea calculatorului cu numerosi virusi.

Compania de securitate McAfee arata in raport ca sansele de infectare cu virusi dubiosi sunt ridicate, din aceasta cauza Jessica Biel se afla pe locul intai in topul celor mai periculoase vedete in cautarile pe internet.

Pe urmatoarele locuri in top se afla Beyonce, Jennifer Aniston, Tom Brady si Jessica Simpson. Anul trecut, ocupantul locului intai a fost Brad Pitt, iar Jessica Biel nici macar nu se clasa printre primii zece.

Se pare ca relatia de dragoste cu Justin Timberlake si aparitiile sale sexy in reviste au propulsat-o pe actrita Jessica Biel printre cele mai populare vedete de la Hollywood.

La polul opus, in topul celor mai sigure cautari pe internet, se afla presedintele american Barack Obama si sotia sa, Michelle.

Urmareste trailerul filmului Powder Blue, cu Jessica Biel:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea