Showbiz

#jennifer lopez #marc anthony #copii #certuri #scutece #parinti

Jennifer Lopez se cearta cu sotul din cauza scutecelor

Jennifer Lopez si sotul sau, Marc Anthony , se afla intr-o competitie acerba. Cei doi nu se pun de acord care schimba scutecele mai repede, informeaza showbizspy.com.

Jennifer si Marc, care au impreuna doi copii, gemenii Max si Emme, adusi pe lume anul trecut, se cearta frecvent din cauza scutecelor pe care le schimba.

"Jennifer si Marc se cearta foarte serios din cauza celor doi copii si sunt tot timpul in competitie. Cine schimba scutecele mai repede, cine are mai multa grija de gemeni sau cine ii iubeste mai mult sunt subiecte la ordinea zilei in familie", a declarat o sursa.

"Cand cei mici trebuie schimbati in acelasi timp, Jennifer o ia pe Emma, iar Marc pe Max si isi cronometreaza timpul in care le schimba scutecele. Recent s-au intrecut si pe terenul de fotbal, iar Jennifer l-a batut mar pe Marc", a mai declarat sursa.

Jennifer Lopez a dezvaluit recent ca rolul de mama i-a adus noi perspective si i-a schimbat viata. Actrita a declarat ca isi alege rolurile in functie de trairile sale.

"Am jucat in filme roluri in care am avut copii, insa nu se compara cu sentimentele pe care le ai atunci cand devii cu adevarat parinte. Este o alta lume. Este un lucru care te schimba profund", a declarat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez & Marc Anthony - No me ames:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea