Showbiz

#jennifer lopez #dadaca #comedie romantica #nigel cole

Jennifer Lopez - hoata profesionista si dadaca in "The Governess"

Jennifer Lopez va juca rolul principal in comedia romantica , The Governess, in regia lui Nigel Cole, anunta site-ul specializat variety.com.

Scenariul filmului The Governess a fost scris de Kevin Wade, care si-a pus semnatura si pe in casa unui vaduv bogat si tata a trei copii, pentru a putea pune in aplicare un plan de jefuire a unei banci. Insa atunci cand falsa dadaca se ataseaza de familia pe care vrea s-o escrocheze, trebuie sa aleaga intre trecutul dubios si sansa de a incepe .

Filmarile vor incepe in toamna in Massachusetts (SUA), iar intre timp Lopez lucreaza la productia independenta Love and Other Impossible Pursuits. a mai regizat Calendar Girls, cu Helen Mirren si Julie Walters in rolurile principale.

Trailer Maid in Manhattan



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea