Showbiz

#2009 #american music awards #cazatura #jennifer lopez #alte-genuri #pop

Jennifer Lopez a dat cu fundul de pamant la premiile AMA (VIDEO)

Fundul lui Jennifer Lopez a avut de suferit duminica seara, in timpul prestatiei live a artistei cu ocazia galei american music awards ce a avut loc la Los Angeles.
 
In timpul ce interpreta melodia “Louboutins” Jennifer Lopez s-a urcat pe spinarea unui dansator, a sarit si a ratat aterizarea, fundul ei facand cunostinta cu podeaua. Artista a avut prezenta de spirit, ridicandu-se si continuandu-si show-ul, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Si cum patania de la American Music Awards nu ar fi de ajuns, J. Lo si sotul ei, Marc Anthony , sunt implicati intr-un proces cu o miza de trei milioane de lire sterline.  

Lisa Wilson, o stewardesa in varsta de 40 de ani, a intentat o actiune in instanta pentru ca ar fi fost atacata de Floyd, cainele celor doi artisti. Wilson pretinde ca din cauza acestuia a cazut si s-a lovit la spate atat de tare incat de atunci nu mai poate merge.
 
Urmareste mai jos scena in care Jennifer Lopez face cunostinta cu solul in timpul ceremoniilor American Music Awards 2009:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea