Showbiz

#jennifer hudson #winnie mandela #film biografic #drama #apartheid

Jennifer Hudson va fi sotia lui Nelson Mandela

Jennifer Hudson , fosta concurenta la emisiunea American Idol si castigatoare a unui premiu Oscar pentru filmul Dreamgirls, este gata de o noua . Actrita va fi protagonista unei drame biografice despre viata fostei sotii a primului presedinte sud-african, , scrie Variety.

, productia filmului fiind programata sa inceapa anul viitor, la sfarsitul lunii mai. Filmarile vor avea loc la Johannesburg, Cape Town, precum si pe insula Transkei si Robben, unde Nelson Mandela a petrecut 18 ani din cei 27 de ani petrecuti in inchisoare.

Winnie va fi regizat de Darrell J. Roodt, cineast sud-african cunoscut pentru pelicula din 2006. Scenariul a fost adaptat de Andre Pieterse, Roodt si Paul L. Johnson dupa biografia Winnie Mandela : A Life a lui Anne Marie du Preez Bezdrob.

In ciuda faptului ca Nelson Mandela este o personalitate unanim apreciata pentru lupta sa anti- , nu acelasi lucru se poate spune despre fosta sa sotie (cei doi au divortat in 1996), care este o figura controversata. Activista si luptatoare anti- apartheid la randul ei, Winnie Mandela si-a sprijinit sotul in timpul detentiei acestuia, insa in viata politica a facut o serie de greseli (acuzatii de frauda si chiar crima si tortura asupra unui baiat de 14 ani), pe care lumea nu i le-a iertat.

Realizatorii filmului vor spune intreaga poveste, cu bune si cu rele, despre una dintre cele mai remarcabile figuri din politica anti-apartheid.

Jennifer Hudson a jucat recent in The Secret Life of Bees si lungmetrajul Sex and the City.

Urmareste trailerul filmului Dreamgirls pentru care Jennifer Hudson a primit un premiu Oscar pentru rol secundar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea