Showbiz

#hollywood #relatie #bradley cooper #jennifer aniston

Jennifer Aniston plange dupa Bradley Cooper

Jennifer Aniston este devastata ca Bradley Cooper a parasit-o, potrivit tabloidului Niational Enquirer.

De altfel, actrita a fost total socata sa afle ca Bradley a fost la o intalnire cu Renee Zellweger. „Jennifer a fost devastata cand Bradley a spus reporterilor ca pentru el, Jen este `doar o amica`, fara niciun fel de implicatie romantica”, a povestit o sursa pentru National Enquirer .

„Nu-si explica de ce Bradley nega ca ies impreuna – singura explicatie care i-a putut veni in cap a fost ca asa a decis el ca trebuie sa procedeze pentru a tine relatia lor amoroasa departe de ochii presei”. „Insa, cand l-a confruntat, a observat cu stupoare ca Bradley a profitat de aceasta ocazie pentru a-i da papucii elegant, spunandu-i ca nu vroia decat sa fie prieteni”, a adaugat aceeasi sursa.

„A fost un moment foarte penibil pentru Jennifer. Acum se simte folosita si este foarte suparata. Modul in care i-a dat Bradley papucii a fost o noua lovitura pentru echilibrul ei afectiv”.

Aceeasi sursa a mai precizat ca actrita era foarte incantata de relatia cu Bradley si asta pentru ca a crezut ca intr-un final a gasit si ea un inlocuitor demn pentru Brad si John.

„Problema este ca pica prea usor, prea repede – si oricat de minunata si atragatoare ar fi – chestia asta o indeparteaza de barbatii gen Bradley, a completat sursa incercand sa explice de ce nu are Jen noroc in dragoste.

Urmareste trailer-ul filmului He`s just not that into you:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea