Showbiz

#angelina jolie #despartire #interviu #jennifer aniston

Jennifer Aniston: "Nu a fost fair-play ceea ce a facut Angelina"

Dupa ani de zile in care a pastrat tacerea asupra motivelor divortului de Brad Pitt, Jennifer Aniston iese, in sfarsit, in presa cu declaratii acide la adresa celei care i-a furat sotul, informeaza FemaleFirst.

Cu cateva saptamani in urma, Angelina Jolie a lasat sa-i scape in timpul unui interviu o declaratie soc. Actrita povestise unei reviste ca relatia ei cu Brad Pitt a inceput cand acesta era inca impreuna cu Jennifer Aniston. Dar acum, actrita din Friends a iesit la rampa si a vorbit pentru prima data despre aceasta situatie intr-un interviu ce va fi publicat in editia din decembrie a revistei Vogue .

"Au existat zvonuri in presa care au aparut intr-un moment in care nu stiam ce se intampla. Am simtit ca nu este bine sa discut pe marginea zvonurilor respective. Declaratiile ei in care spunea ca abia astepta sa ajunga pe platourile de filmare. Nu a fost fair-play ceea ce a facut Angelina", spune Jennifer Aniston.

Asa cum se stie, Angelina Jolie si Brad Pitt au format un cuplu in timpul filmarilor pentru pelicula Mr& Mrs Smith, in ciuda faptului ca la acea vreme, Brad era casatorit cu Jennifer Aniston.

Jennifer a trecut insa peste divortul dur care a pus capat unui mariaj de cinci ani si sustine ca despartirea de Pitt s-a produs in termini amiabili. Acum actrita pare sa fie din nou fericita alaturi de cantaretul John Meyer dupa o impacare cu repetitie .

Urmareste un material video din filmul Management cu Jennifer Aniston.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea