Showbiz

#marley and me #daniel craig #rol #bond #jennifer aniston

Jennifer Aniston la bratul lui James Bond?

Jennifer Aniston a intrat in vizorul producatorilor noului film Bond si ar putea sta in curand la bratul agentului 007, scrie FemaleFirst.

Actrita, care a declarat recent ca si-ar dori sa joace in franciza britanica, a fost invitata de directorii de casting ai productiei sa dea probe pentru urmatorul film din seria James Bond .

“Jennifer are toate calitatile pe care trebuie sa le aiba o fata Bond : frumusete si inteligenta. In plus, este foarte important sa fie sportiva pentru a putea tine pasul cu scenele de actiune din film”, a afirmat o sursa din cadrul EON, compania de productie a seriei Bond.

. Actrita in varsta de 40 de ani si interpretul celebrului agent 007 s-au imprietenit, se pare, la petrecerea organizata dupa gala premiilor Oscar .

Urmareste trailerul comediei Marley and Me cu Jennifer Aniston si Owen Wilson care va avea premiera la noi pe 20 martie .



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea