Showbiz

#jennifer aniston #jogging #tonus

Jennifer Aniston - in forma precum un cal de curse

Jennifer Aniston se mentine in forma prin exercitii fizice si jogging pe pistele destinate curselor de cai, informeaza femalefirst.co.uk.

Jennifer Aniston si-a uimit colegii de pe platourile de filmare ale peliculei Bounty. Actrita se trezeste zilnic la ora 5 dimineata si alearga in jurul pistelor hipice din New Jersey . Locatia se afla foarte aproape de locul unde vedeta a fost cazata in timpul filmarilor.

"Jennifer apare in fiecare zi pe pistele de alergare in jurul orei 5 dimineata. Actrita alearga cam o ora pe zi, inainte de a incepe filmarile. Este foarte disciplinata cu modul sau de viata. Vrea sa se mentina in forma cu orice pret, oricat de aglomerat ar fi programul ei", a declarat o sursa.

Actrita in varsta de 40 de ani prefera sa alerge zilnic pentru ca o ajuta sa se mentina in forma si sa aiba un corp tonifiat. Nu este adepta exercitiilor de fitness pe care le considera plictisitoare.

Nu este prima oara cand programul sau riguros este facut public. Recent, colegii de pe platourile de filmare declarau ca Jennifer se trezeste la 3 dimineata pentru a avea timp sa mearga la sala de aerobic si apoi la filmari.

Urmareste trailerul filmului He's Just Not That Into You cu Jennifer Aniston:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea