Showbiz

#bucuresti #concert #alte-genuri #electro #jean michel jarre

Jean Michel Jarre revine la Bucuresti cu un “all-in-one-show”!

jean michel jarre   revine in Romania cu un nou concert, programat pentru data de 3 iunie 2010. Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20.00 un  si se doreste a fi un "all-in-one-show”, care integreaza tehnologia de ultima generatie in sunet, lumini si efecte speciale .
 
Spre deosebire de concertul precendent din Romania,  care s-a axat doar pe prezentarea pieselor de pe albumul “ Oxygene ”, de data aceasta Jean Michel Jarre va include in setlistul show-ului din 3 iunie cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau.

Biletele se vor pune in vanzare in reteaua Eventim incepand cu 21 februarie .  Deocamdata, Fundatia Phoenix, organizatorul evenimentului, nu a oferit detalii legate de pretul biletelor.

Jean Michel Jarre este pionierul muzicii electronice si un artist inovator care a incantat si emotionat milioane de oameni, doborand mai multe recorduri mondiale cu spectacolele de tip gigant. Muzica sa electronica si reprezentatiile unice au calatorit in toata lumea si si-au lasat amprenta in puncte importante ca:   Paris, Moscova,  Beijing, Londra, Piramidele Egiptului etc. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea