Showbiz

#20 decembrie 2008 #bucuresti #concert #jay sean #alte-genuri

Jay Sean, din nou la Bucuresti


Jay Sean , interpretul hitului “ Ride It ”  va concerta pe 20 decembrie in clubul VOX Exquisite din Bucuresti, incepand cu ora 23.00. Sean nu se afla la prima vizita in Romania. El a mai concertat la Bucuresti la inceputul lunii septembrie, in Turabo Society Club .

Jay Sean (nascut Kamaljit Jhooti, pe data de 26 martie 1981, in Southall) este un interpret R&B de origine indiana, din Londra. Numele de scena Jay Sean a fost improvizat, luand J de la Jhooti si Sean de la Shaan, nume de alint cu care il strigau membrii familiei sale.

Cariera muzicala a lui Jay Sean a inceput odata cu melodia "One Minute", prima compozitie a lui Jay.Promovata doar intre prieteni, piesa a ajuns din intamplare in mainile producatorului Rishi Rich. El a fost impresionat de ce a auzit, asa ca l-a chemat pe Jhooti sa cante in fata managerilor sai, de la 2Point9.

In 2003, Jay Sean a semnat cu 2Point9. Primul single, "Dance with you", l-a inregistrat impreuna cu Rishi Rich si cu interpretul indian Juggy D.

Piesa a avut succes, asa ca Jay Sean, care se pregatea sa devina medic, a renuntat la scoala si a semnat un contract cu Virgin Records.

Albumul sau de debut,apare in 2004 "Me against myself" s-a vandut in 300.000 de exemplare in intreaga lume, un extras pe single de pe acest disc ajungand pe locul 12 in topul UK, iar alte doua reusind sa patrunda in Top 10.

In India, "Me Against Myself" a dominat clasementele, dar si vanzarile, primind de 5 ori platina. In plus, Jay Sean si-a facut intrarea si la Hollywood, interpretandu-se pe el insusi intr-un concert, in filmul "Kyaa Kool Hai Hum".

Al doilea sau album - "May Own Way" iese pe piata in 12 mai 2008, prin intermediul propriei sale case de discuri Jayded. Primul extras pe single este si celebrul hit care si pana in prezent ne incanta simturile "Ride It".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea