Showbiz

#insarcinata #penelope cruz #fericit #javier bardem

Javier Bardem - fericit ca Penelope Cruz este insarcinata

Javier Bardem de abia asteapta sa devina tatic, acum ca toata lumea a aflat ca sotia sa, Penelope Cruz , este insarcinata.

La o conferinta de presa la Roma desfasurata cu ocazia premierei filmului Eat Pray Love, in care Bardem joaca alaturi de Julia Roberts, actorul a confirmat faptul ca Cruz este insarcinata.

“Da, este adevarat. Sunt foarte fericit, dar nu imi cereti mai multe detalii”, a spus Bardem. Intrebat apoi daca el si Penelope au ales deja un nume pentru copil, actorul laureat al premiului Oscar a raspuns: “Nu, nu inca.”

La intrebarea despre cum reuseste sa imbine viata de familie si cariera, Javier Bardem a raspuns ca deocamdata nu stie nici el ce metoda foloseste. “Este prea devreme sa incep sa dau sfaturi despre asta. nu stiu inca, dar voi afla curand”, a afirmat actorul.

Recent Penelope Cruz a fost fotografiata la filmarile pentru pirates of the caribbean 4, iar in poze se putea vedea clar ca actrita este insarcinata. Vestea a fost confirmata oficial de reprezentantul actritei saptamana trecuta, care a mentionat ca Penelope este insarcinata cu primul ei copil in patru luni si jumatate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea