Showbiz

Jared Leto are probleme de sanatate

Actorul Jared Leto a jurat ca nu se va mai ingrasa pentru nici un alt rol, dupa ce a fost nevoit sa puna pe el mai bine de 30 de kilograme pentru a intra cat mai bine in pielea ucigasului lui John Lennon, mark david chapman in filmul Chapter 27.

Leto inca sufera de pe urma curei de ingrasare care l-a facut de nerecunoscut si l-a adus in scaunul cu rotile, temandu-se ca nu va mai fi niciodata ca inainte sa joace acest rol. Din pacate , pelicula nu a fost bine primita nici de public, nici de critica de specialitate.

La mai bine de un an de la premiera filmul in cadrul festivalului de la Sundance 2007, Jared Leto declara: "Nu voi mai face asa ceva, am avut o gramada de probleme, mai ales cu picioarele. Spre sfarsitul filmarilor de abia puteam sa ma mai tin pe picioare. Nu mai puteam merge din cauza durerilor, asa ca foloseam un scaun cu rotile. Corpul meu era, pur si simplu, in stare de soc. Mi-a luat un an pentru a putea sa ma simt aproape normal. Ma tem ca nu voi mai reusi sa ajung la forma fizica pe care o aveam inainte."

Jared Leto a recunoscut totusi ca cele 30 de kilograme l-au ajutat mult la interpretarea rolului asasinului lui Lennon, care l-a impuscat pe solistul formatiei in 1980 in fata apartamentului acestuia din New York.

"Era important sa fac aceasta transformare, pentru ca fizicul personajului meu reprezenta un indiciu asupra a ceea ce era el de fapt. Am schimbat totul: felul in care mergeam, felul in care vorbeam, felul in care ma simteam pe mine insumi; s-a schimbat si felul in care ma tratau cei din jur. A fost o experienta interesanta", a adaugat actorul in varsta de 36 de ani.

Jared Leto nu este singurul actor care a ales sa-si modifice dramatic infatisarea pentru a da credibilitate rolului sau. Un alt caz celebru este cel al frumoasei actrite Charlize Theron, care s-a ingrasat 15 kilograme pentru rolul ce i-a adus si un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita, in filmul Monster.

La fel a procedat si Christian Bale pentru rolul din The Machinst, pentru care a slabit 30 de kilograme, pe care a trebuit sa le puna inapoi in timp record pentru a intra in costumul eroului Batman in Batman Begins.

Trailer Lord of War


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea