Showbiz

#michael jackson #copii #custodie #janet jackson

Janet Jackson vrea custodia copiilor lui Michael

Janet Jackson vrea custodia celor trei copii ai lui Michael, scrie femalefirst.co.uk.

Megastarul a discutat cu sora sa mai mica despre custodia celor trei copii ai sai, Prince Michael I, 12, Paris, 11, si Prince Michael II (aka Blanket ) cu cateva luni inainte de moartea sa prematura si planuia sa redacteze un nou testament care sa precizeze detaliile.

Au existat multe conflicte in familie, dar Janet era singura cu care Michael vorbea regulat, iar el s-a asigurat ca si copiii pastrau legatura cu matusa lor”, a declarat o sursa pentru revista britanica Grazia.

A vrut ca Janet sa aiba grija de copii cu ajutorul mamei lor, Katherine. Avea incredere in Janet. Cand avea probleme de sanatate vorbea cu Janet despre cat de importanta este pentru el si pentru copii. Vroia sa fie sigur ca va avea grija de copii la fel de mult ca si el. Iar ea a fost de accord”, a mai precizat sursa.

Ultimul testament al lui Michael Jackson, redactat in 2002, o numeste pe mama sa, Katherine, drept tutore al copiilor sai. Janet Jackson (43 de ani) a fost cea care i-a ajutat pe copii sa se mute la ferma din Encino (California) dupa moartea lui Michael si are tot sprijinul fratilor mai mari ai cantaretului.

Janet este pregatita sa se dedice cresterii celor trei copii ai fratelui sau decedat la 25 iunie in urma unui stop cardiac . ”Intreaga familie considera ca aceasta este cea mai buna solutie. Toti o sprijina pe Katherine, insa are aproape 80 de ani si familia se teme ca nu va putea face fata singura cresterii copiilor”, a mai spus sursa.

Michael & Janet Jackson - Scream


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea