Showbiz

Jamie Lee Curtis si scandalul pictorialului nud

Actrita jamie lee curtis s-a hotarat sa dea in judecata revista AARP, dupa ce o fotografie, in care era imbracata intr-o rochie fara bretele, a fost modificata si promovata astfel incat sa para ca ar fi pozat goala pe coperta revistei.

In urma cu o luna, Jamie Lee Curtis a aparut intr-un pictorial pentru revista americana AARP pentru a promova conceptul de naturalete. Scopul pictorialului era sa le convinga pe femeile de orice varsta ca pot fi frumoase cu adevarat daca isi ingrijesc corpul si aleg sa imbatraneasca natural .

Acest pictorial nu este singurul pe care actrita, in varsta de 50 de ani, l-a realizat, ea fiind recunoscuta pentru promovarea unui stil natural de viata. In 2002, Jamie Lee Curtis a pozat pentru revista More fara machiaj si acoperita de lenjerie intima sport. Vedeta a marturisit, insa, ca nu are de gand sa mai apara vreodata topless si ca regret ca si-a aratat sanii in fata camerei de filmat.

Trailer Christmas With the Kranks

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea