Showbiz

#pineapple express #spiderman #parfum #james franco

James Franco si-a vandut imaginea de dragul parfumului

Vedetele profita la maximum de statutul lor pentru a pune mana pe contracte mari, care sa le sporeasca averea. Daca pana de curand suprematia era detinuta de VIP-urile femei, acum si barbatii au reusit sa se impuna pe piata.

David Beckham este fara doar si poate deschizatorul de drumuri. Acum a venit insa si randul unui star de cinema sa fie solicitat pentru o campanie. Actorul Gucci .

Starul din Spiderman a semnat si pentru a aparea in cateva reclame pentru renumita firma, clipuri in care vedeta strabate camerele unui hotel gol. Sa intelegem ca este un nou inceput pentru starurile masculine? Daca pana acum manechinele s-au plans ca locurile lor in campanii au fost luate de actrite si cantarete, in curand li se vor alatura asadar si modelele masculine.

Urmareste trailerul filmului Pineapple Express, cea mai recenta pelicula a lui James Franco.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea