Showbiz

#avatar #relanseaza #james cameron

James Cameron vrea sa relanseze Avatar la vara si Titanic 3D in 2012 (UPDATE)

< class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/vi" title="Vi"> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/vi" title="Vi">Vi s - "> ro /au1" title=" Au ">au parut cumva cele 162 minute ale lui Avatar prea mult de urmarit? Aflati James Cameron inca vrea sa stoarca blockbuster-ul sa obtina si mai multi bani din povestea Na’vi-lor de pe Pandora.

Asa ca , daca nu -ati saturat de -+.-+=+-.+- Fox intentioneaza sa relanseze filmul in cinematografele 3D spre sfarsitul verii. Noua versiune pentru un “rol” permanent in cadrul tribului Na’vi sau pe Tsu’tey imbatandu- se la un festival local.

Cum aceste doua scene pot incluse pe varianta DVD a filmului, nu vad cati cinefili vor mai dispusi sa plateasca pretul unui bilet la 3D doar pentru a vedea niste Na’vi +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- luand- pe campii.

in 2012

Avatar nu este singura relansare pe care James Cameron o " title="o">o pregateste. Regizorul va lansa in 2012 versiunea 3D a celebrului Titanic (1997) pentru a marca 100 de ani de la primul si, totodata, singurul voiaj al faimosului vas de croziera.

"Vrem sa relansam Titanic in 3D in primavara lui 2012 pentru ca atunci se implinesc 100 de ani de scufundarea vasului", a explicat Cameron pentru publicatia USA Today.

Trailer Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea