Showbiz

#avatar #prequel #roman #james cameron

James Cameron scrie un roman prequel la Avatar

James Cameron are planuri mari pentru personajele din Avatar si acestea merg dincolo de ecran.

Producatorul filmului, Jon Landau, a dezvaluit ca regizorul lucreaza la un roman in care va prezenta intamplarile prin care trec personajele inainte de actiunea din Avatar, informeaza The Hollywood Reporter.

Intr-un interviu acordat postului MTV, Landau a declarat ca romanul il va avea ca protagonist pe Jake Sully, interpretat in film de Sam Worthington, si va detalia viata acestuia inainte de a ajunge pe Pandora.

“Cartea va fi un prequel la film, dar va detalia povestile personajelor pe care nu am avut timp sa le includem in film: cum a creat personajul lui Sigourney Weaver scoala in care preda, cum a ajuns Jake invalid, cum a murit fratele lui Jake, cum a ajuns Col . Quaritch pe Pandora si multe altele”, a spus Landau.

James Cameron afirmase intr-un alt interviu ca a fost nevoit sa taie considerabil din scenariul de 220 de pagini inainte de a incepe productia la Avatar.

Avatar si James Cameron sunt favoriti la editia din acest an a premiilor Oscar, filmul avand nu mai putin de noua nominalizari.

Urmareste un trailer al filmului Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea