Showbiz

#continuari #sequel #avatar #james cameron

James Cameron: Avatar 2 si 3 ar putea fi filmate simultan

Inainte ca Avatar sa devina filmul cu cele mai mari incasari din istorie, regizorul James Cameron anuntase ca blockbuster-ul va avea cel putin o continuare. Acum, Cameron confirma ca sequel-ul va fi intr-adevar realizat, dar deocamdata se lucreaza la detalii.

“Avatar 2, da, se face, dar acum lucram la detaliile contractului. Nu incepem filmul pana nu punem la punct toate detaliile. Lucrez la el", a spus regizorul pentru MTV Movies Blog.

Cameron a mai dezvaluit ca cele doua continuari ale filmului Avatar, care vor constitui, impreuna cu pelicula lansata anul trecut, o trilogie, ar putea fi realizate simultan. “Ne gandim si la asta, dar inca nu am luat o decizie. Este normal sa le filmam simultan, avand in vedere modul de realizare al acestui film. Putem sa realizam toate scenele care implica tehnologia motion-capture si apoi sa trecem la cele care presupun filmare normal”, a adaugat James Cameron.

Regizorul lui Avatar a mai explicat ca pentru un film care foloseste foarte mult efectele generate de computer ( CGI ) este mult mai usor ca sequel-urile sa fie realizate in acelasi timp. “Necazul cand vrei sa faci doua filme de actiune simultan este ca filmezi la ele un an si jumatate si toata lumea oboseste si se plictiseste lucrand la acelasi lucru. Insa filmele care se bazeaza enorm pe CGI sunt mult mai usor de realizat simultan”, a spus Cameron pentru MTV Movie Blogs.

Pana la realizarea celor doua continuari ale lui Avatar, Cameron marturiseste ca se concentreaza in aceasta perioada pe terminarea romanului Avatar.  “Nu am vrut sa transform filmul in poveste de roman. Am vrut sa scriu un roman de sine statator din perspective personajelor.”

Avatar va fi relansat pe 27 august in cinematografele din SUA intr-o editie speciala si va include mai multe scene care nu au facut parte din lungmetrajul lansat in decembrie 2009.

Trailer Avatar:  


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea