Showbiz

#familie #cariera #madagascar #will smith #jada pinkett smith

Jada Smith: Regret ca l-am rugat pe Will sa ia o pauza

Cand cariera iti ocupa prea mult timp, viata de familie poate avea de suferit. De asta s-a temut si sotia lui Will Smith , Jada, cand, vazandu-l pe actor atat de dedicat muncii sale, l-a rugat sa nu mai calce un an de zile pe platourile de filmare. Acum, consoarta pare sa regrete decizia luata.

"A fost o situatie inselatoare. Ne-am mutat recent intr-o casa noua , dar el nu poate sa stea locului. I-am spus: ‘Ar fi o idee sa te intorci la lucru dupa Ziua Recunostintei ’”, a declarat Jada.

In ciuda nemultumirii lui Will Smith, pauza ar putea sa ajute viata personala a cuplului. „S-a decis sa se concentreze asupra unor proiecte pentru familie. Trebuie sa participe la sedinte pentru niste filme pe care vrea sa le creeze. Dar e un lucru minunat, fiindca vrea sa faca asta”, a adaugat Jada Pinkett Smith.

Citeste continuarea articolului pe site-ul Antena3

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului animat Madagascar, cu Jada Pinkett Smith si Ben Stiller

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea