Showbiz

#the hobbit #lord of the rings #trilogie #peter jackson #guillermo del toro #hellboy #cgi

Jackson si Del Toro se apuca de Hobbit

Cautarea unor scenaristi capabili sa aduca Hobbit-ul pe marele ecran s-a incheiat fara prea mare succes, astfel incat producatorul Peter Jackson si regizorul Guillermo del Toro s-au pus ei insisi pe treaba.

Alaturi de scenarista Philippa Boyens, care a mai colaborat cu Jackson si la . Cei trei vor scrie o adaptare a romanului, care va constitui punctul de pornire pentru filmul The - Part I, dar si o continuare, care va face legatura intre The Hobbit si anului viitor, iar The Hobbit va ajunge in cinematografe in doua parti, una va iesi in 2010, iar a doua in 2011. Del Toro va pastra aceeasi tehnica de realizare a personajelor fabuloase ca si in cazul filmului Pan's Labyrinth, adica va folosi machete, modelele si miniaturi in loc de tehnica CGI. Singurul personaj creat cu ajutorul acestei tehnici va fi Gollum.

Pana la The Hobbit va puteti bucura insa de ultimul film al regizorului Guillermo del Toro, Hellboy: The Golden Army, care se va lansa in Romania pe 17 octombrie.

Urmareste trailerul filmului Hellboy: The Golden Army.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea