Showbiz

#jackie chan #the spy next door #comedie #rush hour

Jackie Chan - babysitter intr-o comedie cu spioni

va detine rolul principal in comedia de actiune , regizata de (Beethoven, ), informeaza hollywoodreporter.com. Scenariul filmului va fi scris de Jonathan Bernstein si Jim Greer.

The spune povestea unui barbat (Jackie Chan) care este rugat de un vecin sa aiba grija de copiii lui, dar in cele din urma se vede nevoit sa lupte cu o adevarata armata de agenti secreti, dupa ce unul dintre pusti acceseaza din greseala un cod secret.

Noul film nu este singurul proiect cinematografic al actorului. Chan a fost impresionat de suferinta conationalilor dupa cutremurul devastator din mai anul acesta si a anuntat ca vrea sa realizeze un lungmetraj care sa documenteze tragedia.

Jackie Chan este unul dintre cei mai profitabili actori de comedie ai tuturor timpurilor. Rush Hour a adus incasari de peste 500 de milioane de dolari numai in Statele Unite.

Trailer Rush Hour 3


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea