Showbiz

#pop #jennifer lopez #monden #copii #marc anthony #mama #relatii

J. Lo vrea mai multi copii

 
Cantareata Jennifer Lopez si-ar dori la nebunie sa mai faca copii cu sotul ei, Marc Anthony .

Cantareata si actrita in varsta de 39 ani a dat nastere, in februarie, gemenilor Max si Emme, primii copii cu Marc. Desi nu a trecut mult timp de la nastere, Jennifer vrea sa o ia de la capat, dorind sa-si extinda familia. Singura ei problema este ca...nu stie cand sa-si gaseasca timp.

Artista, care nu demult spunea ca va ramane insarcinata cand va inceta sa tot incerce sa ramana, a declarat ca tanjeste dupa perioada maternala . „ Mi-ar placea la nebunie sa am mai multi copii. Nu stiu cand, vom vedea, pana la urma neprogamata a fost si prima sarcina! Pur si simplu vom face din nou acelasi lucru.”, a afirmat amuzata, artista.

De asemenea Jennifer a marturisit ca rolul de mama i-a schimbat „intreaga perspectiva asupra vietii”. Vedeta a dat detalii in emisiunea tv „Entertainment Tonight”: „M-a schimbat foarte mult. Pur si simplu m-a facut sa vad ce este cu adevarat important in viata si ce nu merita atata atentie. Este minunat ca acest lucru te ajuta sa-ti canalizezi energia pe lucrurile asupra carora trebuie sa iti focusezi toata atentia. Iti usureaza munca.”

Jennifer Lopez sau J.Lo, cum i se mai spune, este una dintre cele mai populare figuri hispanice din lumea entartainment-ului american. Cantareata, actrita, dansatoare si designer, Jennifer a debutat pe plan muzical in 1999. Pana in prezent a lansat 7 albume de studiu si a castigat o multime de premii printre care American Music Awards , categoria „Favorite Rock/Pop Female Artist” si „Favorite Latin Artist”.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea