Showbiz

#j.j. abrams #film #secret #super 8

J.J. Abrams are un film secret: Super 8

are un proiect secret; atat de secret incat nimeni nu a reusit sa afle de el pana ieri, cand diferite surse au afirmat ca un teaser trailer al filmului va fi proiectat in cinematografele din SUA in acest weekend, scrie Hitfix.com.

Productia se numeste , iar scenariul ii apartine lui ), desi regizorul si producatorul . Teaserul arata un grup de copii care filmeaza in zona cu o camera Super 8 , insa la developarea peliculei pustii zaresc in cateva cadre o creatura extraterestra .

“Filmul nu are nicio legatura cu , iar teaserul care a fost trimis pentru proiectie la cinema se afla in niste containere speciale protejate de un cod electronic”, a spus J.J. Abrams celor de la revista Vulture pentru a-i descuraja pe cei care s-au gandit sa copieze cumva teaserul.

Super 8 are un buget de doar 25 de milioane de dolari, iar Abrams a colaborat la el chiar cu idolul sau, Steven Spielberg.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea