Showbiz

#pop #dance #paris hilton #doug reinhart #conflict #bodyguard #club #monden #bataie #madonna

Iubitul lui Paris Hilton s-a ales cu buza sparta

Doug Reinhart , prietenul lui Paris Hilton, s-a ales cu buza sparta dupa ce a incercat sa o apere pe mostenitoarea lantului hotelier de un bodyguard agresiv, informeaza site -ul femalefirst.co.uk. Si daca va vine sa credeti, marul discordiei a fost o piesa a Madonnei.

Aflata intr-un club cu iubitul ei, Paris s-a dus la un moment dat sa-i ceara DJ-ului sa puna „ Like a virgin ”. Lucrul acesta se pare ca l-a deranjat foarte tare pe un bodyguard care a inceput sa o imbranceasca pe faimoasa blondina. Doug a intervenit si s-a ales cu buza sparta.

„Doug s-a repezit la bodyguard si a inceput sa-l imbranceasca cerandu-i explicatii pentru gestul sau. In acele momente, evenimentele au luat o intorsatura urata. Doug a ajuns la spital plin de sange pe tricou si cu buza crapata”, a povestit o sursa pentru ziarul britanic „Daily Mirror”.

„Clubber-ii au inceput si ei sa se agite si a fost chemata politia. Chiar s-asa, nu au fost facute arestari. Paris a plecat destul de zdruncinata dar cu suficient simt al umorului incat sa asigure pe toata lumea ca este ultima data cand mai cere Madonna”, a completat aceeasi sursa.

Chiar daca s-a ales cu contuzii, seara a avut si consecinte pozitive pentru Doug. Emotionata nevoie mare de gestul iubitului, Paris este si mai hotarata ca niciodata sa isi intemeieze o familie cu acesta.

De altfel, Doug a marturisit de curand ca isi doreste foarte mult sa faca copii cu frumoasa mostenitoare. „Paris va fi o mama minunata. Este uimitoare. Mi-ar placea la nebunie sa am cateva mini-Paris intr-o buna zi”, a glumit entuziasmat curajosul iubit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea