Showbiz

"Iron Man" - lansare de succes

Iron Man , cu Robert Downey Jr. in rolul , unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, a intrecut asteptarile producatorilor si s-a instalat in fruntea box-office-ului american, cu incasari de peste 100 de milioane de dolari in weekend-ul de lansare.

Din distributia lungmetrajului regizat de pentru a avea un copil. Pelicula cu Tina Fey si Amy Poehler a reusit sa totalizeze incasari de peste 32 de milioane de dolari.

Tot o comedie romantica s-a clasat pe locul al patrulea in box-office-ul american: Forgetting Sarah Marshall. Filmul, cu incasari de aproape 45 de milioane de dolari,  spune povestea unui barbat care incearca sa treaca peste despartirea de fosta sa iubita.

Pe locurile urmatoare s-au pozitionat in ordine Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay, The Forbidden Kingdom, Nim’s Island, Prom Night si 21, care a avut premiera si in Romania la sfarsitul saptamanii trecute. Clasamentul american este incheiat de thriller-ul politist 88 minutes, cu Al Pacino in rolul unui psihiatru FBI, care trebuie sa dejoace planurile unui psihopat pentru a scapa cu viata.

Trailer Iron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea