Showbiz

#format imax #lansat #iron man 2

Iron Man 2 va fi lansat si in format IMAX

Fanii lui Iron man au un nou motiv de bucurie. Studioul Paramount a anuntat ca va lansa continuarea lungmetrajului Iron Man si in format IMAX , scrie digitalspy.co.uk.

Potrivit unui comunicat de presa, va exista si o versiune digitala a filmului care va fi lansata odata cu versiunea standard pe 7 mai. Iron Man 2 nu a fost filmat cu camere IMAX, insa va fi transferat in noul format cu ajutorul tehnologiei DMR (Digital Media Remastering).

“Primul film Iron Man a fost un succes impresionant si ne bucuram ca formatul IMAX va oferi fanilor un nou mod de a trai aventurile de pe ecran”, a spus Tim Connors, unul dintre directorii sutdiourilor Marvel.

Iron Man 2 va avea premiera internationala pe 7 mai. Robert Downey Jr. va fi din nou Tony Stark/Iron Man si va avea mari batai de cap, incercand sa stea departe de raii Whiplash (Mickey Rourke) si The Black Widow (Scarlett Johansson). Regia este semnata tot de Jon Favreau.

Urmareste trailerul filmului Iron Man 2:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea