Showbiz

#rock #iris #operatie #transplant #ficat #cristi minculescu #anulare #concert #bucuresti #2 martie 2009

Iris si-a anulat concertul de la Teatrul National

Trupa Iris a anulat in cele din urma si concertul pe care trebuia sa-l sustina pe 2 martie la Teatrul National din Bucuresti .

Cauza anularii acestui concert este aceea ca solistul trupei, Cristi Minculescu urmeaza sa suporte o interventie chirugicala de transplant de ficat . Aceasta anulare vine dupa saptamana trecuta formatia contramandase toate concertele programate sa se desfasoare in diferite orase din tara.

Operatia lui Minculescu urmeaza sa aiba loc la aceeasi clinica din Germania unde in urma cu cateva zile solistul isi facuse o serie de teste medicale . Nu se stie inca nimic despre o data exacta a operatiei. Este posibil ca interventia chirugicala sa aiba loc dupa 3-4 martie, potrivit spuselor lui Nelu Dumitrescu, bateristul trupei. Se pare ca persoana care va dona ficatul necesar transplantului va fi chiar Rodica, sotia lui Minculescu.  

Cristi Minculescu (50 de ani), sufera de o boala ereditara (polichistica hepato-renala), mostenita de la tatal sau. Boala se manifesta prin aparitia unor chisturi in rinichi si ficat. Chisturile evolueaza si ulterior pot afecta functionarea normala a organelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea