Showbiz

#ion caramitru #proces #10.000 euro #loredana groza

Ion Caramitru - despagubiri de 10.000 de euro pentru "Buna seara, iubito!"

La mai bine  22 de ani de la lansarea piesei "Buna seara, iubito",  , actorul care recita versurile slagarului lansat de Loredana Groza , cere sa i se recunoasca drepturile, in calitate de artist-interpret, conform adevarul.ro.

Actorul solicita prin intermediul instantei, daune de 10.000 de euro, suma care ar trebui platita de casele de discuri  Mediapro Music and Events si Electrocord. Ion Caramitru spune ca piesa “Buna seara, iubito!” a fost inclusa, fara acordul sau, pe albumul “Loredana - My love”, lansat in 2007.

“Notorietatea de care se bucura aceasta piesa a determinat includerea ei, la 20 de ani de la aparitie, pe diverse albume sau compilatii muzicale. De asemenea, nu doar piesa, ca si creatie muzicala se bucura de notorietate, dar si faptul ca vocile apartin interpretei, Loredana Groza, si mie, actorului Ion Caramitru", a declarat Caramitru in fata instantei.

Casa de discuri Mediapro Music and Events  a incercat sa-i ofere lui Ion Caramitru o despagubire de 1.000 de euro, insa aceasta a refuzat aceasta suma.

Actorul si totodata fostul ministru al Culturii a solicitat la termenul din 9 septembrie, o solutionare pe cale amiabila a litigiului.

Foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea